Elektrikli asansörler, makine motorunun kumanda panosundan aldığı sinyal ve komutlar sayesinde harekete geçer.
Otomatik asansör, güvenli, konforlu ve kullanım açısından gayet rahatlık sağlamaktadır.
Makine dairesiz asansör sistemlerinde, makine dairesinin bulunmaması nedeniyle, tahrik makinası asansör kuyusunun içinde veya asansör kabininin üstünde bulunmaktadır.
Hidrolik asansörde yağ kazanı ve bunun üzerinde hidrolik düzeneği, kumanda panosu ve hidrolik sıvısının içinden geçtiği hortumlar bulunmaktadır.
Şahıs asansörleri, binaların projelendirilme aşamasında yapılan trafik hesaplamalarına ve avan projelerine uygun olarak imal edilmelidirler.
Yük asansörleri, fabrika, depo ya da otoparklarda, ağır malzeme ya da eşya taşımak için tesis edilen asansörlerdir. Bu asansörler ağır ortam şartlarında başarıyla çalışır.
Sedye asansörleri, hastaların güvenli ve konforlu şekilde taşınmasını sağlanmaktadır. Sedyenin asansöre giriş-çıkışlarında herhangi bir sarsıntı olmaması için, asansör kabini katlara göre hassas olarak ayarlanır.
Araç asansörleri, genellikle binaların üstlerinde ve bodrum katlarındaki otoparklarda, otomotiv firmalarında, araç servislerinde kullanılmaktadır.
Panoramik asansörler, genellikle iş merkezlerinde, alışveriş merkezlerinde, tren ve metro istasyonlarında kullanılmaktadır. Panoramik asansörün arka ve yan duvarları tamamen lamine camdan oluşmaktadır.
Engelli asansör sisteminde, koltuk kurulumu sayesinde fiziksel nedenlerden dolayı yaşlı, engelli ve tekerlekli sandalye kullanan kişilerin rahat bir şekilde iniş ve çıkışlarını gerçekleştirmek amacıyla tasarlanmıştır.
Servis Asansörü, yapım amacı ve boyutları insanların giremeyeceği bir asansör sistemidir. Genelde otel, restoran ve villalarda mutfaktan yemek yenilecek yere, tabak, bardak, tepsi taşınmasında kullanılır.
Yürüyen merdiven, paket asansör ve diğer asansör malzemeleri seçeneklerimizin detayları için lütfen iletişime geçiniz.